dimecres, 13 de novembre del 2013

Analisi del bloc

El bloc de l'escola Vinyet



El bloc de l'AMPA escola el Vinyet és escrit per l'Associasió de Mares i Pares dels Alumnes de tercer de primària, és un bloc de centre dirigit a les famílies dels alumnes, els mestres i tot aquell qie estigui interessat en el centre i el seu funcionament.

Està format per entrades de textos i fotografies. El text introductori es caracteritza per fotografies, vídeos i diapositives.

Pel que fa a l'estructura, hi ha una gran quantitat de gadgets situats a la part inferior (els nostres blogs, blogs interessants, subscriu-te al blog, gent en línia, arxiu del blog, seguidors), tot i que també en tenen algun a la part dreta (el més vist, els darrers comentaris, mini-jocs infantil i primària). Destaca la pantalla de la part superior on hi ha les notícies més rellevants o destacades del blog, junt amb una agenda de l'AMPA de l'escolat. El blog està regit pels Drets d'autor (Copiright). Les etiquetes, es troben a la part dreta, esta organitzades per temes.

A la part superior és on hi ha un menú amb les diverses pàgines: La pàgina principal és on pengen principalment notícies d'educació, la pàgina de l'AMPA, el menjador, les extraescolars i els models i formularis, la pàgina del menú, on està penjat el menú del menjardor, la pàgina de la mediateca, on es pengen les fotografies i els vídeos, la pàgina de "els nostres blogs"i la "d'enllaços", la pàgina de l'escola, en la que hi ha penjada informació relacionada amb el centre...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada